کارگاه مشاوره تحصیلی ویژه داوطلبان کنکور ارشد و دکتری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کارگاه آموزشی مشاوره تحصیلی با تقاضای دانشجویان و پیگیری کارشناس دانشجویی دانشکده تفسیر و معارف قرآن، ویژه داوطلبان کنکور ارشد و دکتری رشته علوم قرآن و حدیث در سالن همایش این دانشکده برگزار شد. این کارگاه توسط استاد دانشگاه سید ابراهیم مرتضوی برگزار شد. در این کارگاه ازتجربیات و نکات آموزنده و کاربردی استاد مرتضوی که خود از فارغ التحصیلان رشته علوم قرآنی این دانشکده است استفاده شد.

وی در این کارگاه آموزشی ضمن معرفی اجمالی رشته علوم قرآن و حدیث و اشاره  به ماهیت و آینده این رشته به معرفی منابع و دسته بندی دروس تخصصی و عمومی جهت شرکت در کنکور پرداخت.
استاد دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم نسل های دانشگاهی را به سه نسل؛(آموزش محور، پژوهش محور و کارآفرین محور)، تقسیم نموده و موفقیت این دانشجویان را منوط به مطالعات میان رشته ای و همچنین تسلط بر زبان عربی و انگلیسی دانست.
از دیگر نکات مطرح شده در این کارگاه؛ نحوه مطالعه و زمان بندی دروس در زمان کنکور بود.
مرتضوی در این کارگاه برنامه زمانبندی مطالعه برای کنکور ارائه نمود و در یک تقسیم بندی آن را به سه مرحله تقسیم کرد:
مطالعه نخست: سه ماه مانده به کنکور؛
مطالعه دوم یک ماه مانده به کنکور( خواندن و خلاصه کردن)،
مطالعه سوم: دو هفته مانده به کنکور(خواندن خلاصه ها).
در این کارگاه همچنین به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد و در پایان تصمیم بر آن شد که کارگاه های آموزشی دیگری درباره نحوه متن خوانی تفسیر مجمع البیان در بین علاقمندان برگزار شود.

١٠:٠٥ - چهارشنبه ٥ دی ١٣٩٧    /    عدد : ٣٣٢٨    /    تعداد نمایش : ٨٩٩