بسیج دانشجویی دانشکده علوم قرآنی قم برگزار می کند:

پویش مطالعاتی_گفتمانی بر مبنای فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، بسیج دانشجویی دانشکده علوم قرآنی قم پویش مطالعاتی_گفتمانی بر مبنای فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان برگزار می کند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم قرآنی قم محمد حسین ابراهیمی در این رابطه گفت: با توجه به اهمیت فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویی، بسیج دانشجویی دانشکده علوم قرآنی قم تصمیم بر آن دارد یک پویش گفتمانی برگزار کند. مبنا و معیار این پویش، بیانات حضرت آقا در دیدار دانشجویان « تاریخ ۹۸.۳.۱ » می باشد.
وی افزود: بنا داریم با راه اندازی این پویش پنج گفتار اساسی و مهم ( با تحلیل درست و کاربردی ) از فرمایشات حضرت آقا استخراج کنیم.
ابراهیمی گفت: به دانشجویانی که در این پویش همراهی و همکاری و مساعدت لازم را نمایند، هدایای ویژه ای تقدیم خواهد شد.

١١:٢٤ - يکشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٨    /    عدد : ٣٦٩١    /    تعداد نمایش : ٥٦٤