امروز: شنبه ٠٥ بهمن ١٣٩٨

• :

سایت نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
وزارت علوم و تحقیقات پایگاه قرآنی دانشجویی ایحاء

افتخار آفرینی دانشجوی دانشکده علوم قرآنی قم در هجدهمین جشنواره پایان نامه های برتر قرآنی

پایان نامه سیده راضیه پورمحمدی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد دانشکده علوم قرآنی قم با موضوع« تحلیل اثباتی – آماری تاثیر دلبستگی معنوی بر سلامت روان، از منظر آیات و روایات» با راهنمایی حجت الاسلام مهدی باکوئی بعنوان پایان نامه برگزیده هجدهمین جشنواره پایان نامه های قرآنی کشور شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده به نقل از خبرگزاری ایرنا رئیس اداره فعالیت های دینی وزارت علوم، از انتشار اسامی پایان نامه های برتر در جشنواره پایان نامه های برتر قرآنی خبر داد.
    رشید جعفرپور  اظهار کرد: هجدهمین جشنواره ملی پایان نامه ‌های برتر قرآنی دانشجویان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دانشگاه نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار شد.
    وی افزود: بر اساس ابلاغیه معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم به دانشگاه ها، گروه های علوم قرآن، حدیث و معارف اسلامی امکان شرکت در این جشنواره را داشتند.
    به گفته رئیس اداره فعالیت های دینی وزارت علوم، در این جشنواره پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری امکان حضور داشتند و بازه زمانی دفاع پایان نامه ها، یک سال اخیر اعلام شده بود.
    وی خاطرنشان کرد: همزمان با اختتامیه سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان که شهریورماه در دانشگاه قم برگزار می شود، از برگزیدگان هجدهمین جشنواره ملی پایان نامه های برتر قرآنی هم تقدیر به عمل می آید.
    جعفر پور گفت: در این دوره بیش از ۱۶۰ پایان نامه و رساله کارشناسی ارشد و دکتری به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. این جشنواره ها در دو مرحله داوری شدند.

در این میان پایان نامه  با موضوع« تحلیل اثباتی – آماری تاثیر دلبستگی معنوی بر سلامت روان، از منظر آیات و روایات» نوشته دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده سیده راضیه پورمحمدی با راهنمایی حجت الاسلام مهدی باکوئی نیز به عنوان پایان نامه برگزیده این جشنواره شناخته شد.

١١:٥٥ - يکشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٨    /    عدد : ٣٦٩٢    /    تعداد نمایش : ٥٥٣