پذیرش دانشجو در دانشکده علوم قرآنی قم

مهدی مهدوی شعار، مسئول روابط عمومی دانشکده علوم قرآنی قم ، گفت: دانشکده علوم قرآنی قم از میان خواهران و برادران علاقمند به تحصیل در رشته علوم و قرآن و حدیث مقطع کارشناسی بدون کنکور؛ صرفاً با سوابق تحصیلی در نوبت دوم و از طریق کنکور سراسری در دوره روزانه دانشجو می‌پذیرد.

وی با اشاره به ارائه خدمات خوابگاهی و رفاهی رایگان به دانشجویان در این دانشکده قرآنی افزود: شرایط ثبت نام در این دانشکده داشتن مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم است و ثبت‌نام اینترنتی از طریق سازمان سنجش در دهه آخر مرداد  ماه با انتخاب رشته قبول‌شدگان در کنکور سراسری آغاز خواهد شد.

مسئول روابط عمومی دانشکده علوم قرآنی قم خاطر نشان کرد: پذیرش دانشجو در این دانشکده قرآنی از میان همه مقاطع تحصیلی از جمله رشته‌های تجربی، ریاضی و علوم انسانی خواهد بود.

وی گفت: این دانشکده که از سال 1372 تأسیس شده است هم اکنون در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو دارد.

مهدوی شعار یادآور شد: از جمله امتیازهای دانشکده علوم قرآنی  قم؛ فضای معنوی آستانه مقدس حضرت معصومه3، حوزه و اساتید آن،  برگزاری دوره دکتری فقط در دانشکده قم، مجاورت با دفتر مرکزی دانشگاه و نیز اساتید برجسته هیأت علمی است.

وی افزود: دانشجویان در زمان تحصیل می‌توانند از وام دانشجویی و امکانات رفاهی این دانشکده قرآنی برای تحصیل استفاده کنند و اگر سوالی در خصوص ثبت‌نام داشتند با شماره تلفن‌های025-7780150-3   شماره های داخلی 114 و 115و شماره همراه: 09221527363 تماس بگیرند و از راهنمایی مسئولان در این رابطه بهره‌مند شوند.

١٣:٤٨ - دوشنبه ٧ مرداد ١٣٩٨    /    عدد : ٣٨٠٤    /    تعداد نمایش : ١٣٧٩